Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی ترافیک خراسان رضوی از اجرای طرح کاهش آلودگی هوا یا lez از ۲۹ دی ماه خبر داد و بر همکاری شهروندان در اجرای هر چه بهتر این طرح تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مهدی حسینی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با عنوان «طرح کاهش آلودگی هوا lez» که در معاونت حمل و نقل شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع اجرای طرح LEZ به مصوبه هیأت دولت در سال ۹۶ برمی‌گردد که بر  اساس آن مصوباتی از شورای همتا داشتیم و محدودیت‌های تردد مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی ترافیک خراسان رضوی با بیان اینکه سهم چشمگیری از آلودگی مربوط به وسایل نقلیه است، خاطرنشان کرد: مصوباتی برای اجرای طرح در محدوده زوج و فرد داشتیم ولی با همکاری شهرداری مشهد و پلیس راهور  ۱۰۹ دوربین با قابلیت ثبت پلاک و تشخیص معاینه فنی در سطح مشهد جانمایی شده است.

وی گفت: از ۲۹ دی ماه، طرح کاهش آلوگی هوا در مشهد اجرا می‌شود و این کلانشهر، بعد از تهران اولین شهری است که به صورت مکانیزه کار ثبت پلاک‌های خودروی بدون معاینه فنی را انجام می‌دهد.

حسینی افزود: در این طرح برای رانندگان متخلف پیامک ارسال و پس از آن اعمال قانون می‌شود.

۵۰ هزار تومان جریمه برای هر روز تردد خودروهای فاقد معاینه‌فنی 

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری مشهد هم در ادامه این نشست، گفت: طرح محدوده‌های کاهش انتشار آلاینده‌های هوا یا LEZبر طبق مصوبه شورای همتا از ۲۹ دی ماه مصادف با روز هوای پاک اجرایی می‌شود.

مهدی عطارزاده طوسی افزود: در راستای قانون هوای پاک از سال ۹۶ کلیه خودروهایی که در شهرها در حال تردد هستند باید برگه معاینه فنی معتبر داشته باشند و پلیس راهور با استفاده از دوربین‌های ثبت تخلف باید جریمه کند، که این جریمه به ازای هر روز ۵۰ هزار تومان است.

وی متذکر شد: در شورای همتای خراسان رضوی مصوب شده با اطلاع‌رسانی کافی طرح مذکور از ۲۹ دی ماه اجرایی شود و ۳۳ مرکز معاینه فنی در مشهد و شهرهای مجاور این آمادگی را دارند که با یه شیفت کار، تمامی خودروهای مراجعه کننده را چک کنند و در صورت امکان نسبت به صدور برگه معاینه فنی اقدام کنند.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری با بیان اینکه ۱۸ خط معاینه‌فنی  در مشهد و ۱۵ خط در شهرهای اطراف فعال است، خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی این طرح از چند روز گذشته انجام شده است و امیدواریم همشهریان عزیز در این طرح که با هدف کاهش آلودگی اجرا می‌شود همکاری لازم را داشته باشند.

عطارزاده طوسی ادامه داد: امسال شرایط ناسالم ۱۷ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته که مسبب آسیب به سلامتی شهروندان است.

سهم خودروها در آلودگی هوای مشهد ۶۵ درصد است

مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی در ادامه این جلسه، گفت: در مقایسه با سال ۹۷ امسال ۳۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز ناسالم برای همه گروه‌ها داشته‌ایم.

تورج همتی افزود: امسال ۳۰ روز هوای پاک و ۲۲۱ روز هوای سالم داشته‌ایم که می‌توان گفت وضعیت آلودگی هوا نسبت به سال گذشته در مجموع ۱۷ درصد افزایش داشته است.

وی سهم خودروها را در آلودگی هوا معادل ۶۵ درصد ذکر کرد و گفت: سهم صنایع نیز ۳۰ تا ۳۵ درصد است.

مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی در کنار مشکلات موجود با هماهنگی بین دستگاه‌ها، ۱۶ دستگاه مسؤولیت دارند و با موضوع آلودگی هوا مرتبط هستند و نقش مسؤولیت‌پذیری و مطالبه گری دارند که متاسفانه بعضی از آنها در این زمینه کم کاری دارند.

همتی میزان خودروهای فاقد معاینه فنی مشهد را معادل یک سوم از کل خودروها دانست و گفت: حدود ۸۰۰ هزار خودرو سواری داریم.

وی اظهار کرد: ۵۰ تا ۶۰ درصد خودروهای ما تک سرنشین هستند و تنها کلانشهری هستیم که بیشترین خودروی تک سرنشین را داریم.

خودروهای بدون معاینه فنی به ازای هر ۲۴ ساعت ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند

جانشین پلیس راهور مشهد با بیان اینکه از ابتدای سال جاری، در حوزه نقص سیستم روشنایی و دودزا ۳۹ هزار فقره اعمال قانون شده است، از انجام ۷۷ هزار معاینه فنی خودروها خبر داد.

حسنعلی امامی با اشاره به اینکه که ۷۲۰ مورد از خودروهای معاینه شده، دچار نقص فنی بودند، اظهار کرد: در معاینه فنی، خودرو هم به جهت ایمنی و هم به لحاظ آلودگی هوا بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه خودروهای فاقد معاینه فنی در صورت تردد در شهر به ازای هر ۲۴ ساعت، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند، از آمادگی کامل پلیس برای اجرای این طرح خبر داد.

جانشین پلیس راهور مشهد افزود: در 9 ماهه نخست سال جاری، ۸۲۰ فقره پلاک اخذ شده و مالکین متعهد به اصلاح شدند.

امامی افزود: در حوزه خودروهای سنگین در مشهد بعد از تهران ۷۰ هزار اعمال قانون داشته‌ایم.

۴۰ درصد خودروهای مراجعه شده به مراکز معاینه فنی مردود شدند

رئیس اداره راهبری و نظارت بر مراکز معاینه فنی و کاهش آلودگی هوای شهرداری مشهد هم در بخش دیگری از این جلسه، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا ۱۷ دی‌ماه، ۲۳۷ هزار مورد پذیرش مراکز معاینه فنی مشهد به ثبت رسیده است که ۱۶۷ هزار و ۲۶۲ مورد موفق به دریافت معاینه فنی شدند.

مرتضی هدشی افزود: از این تعداد مراجعه ۷۰ درصد خودروها نمره قبولی دریافت کردند و ۳۰ درصد مردود شده‌اند. در مراکز معاینه فنی ایمنی و آلایندگی خودروها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی از مردود شدن ۴۰ درصد خودروهای مراجعه شده به مراکز معاینه فنی در حوزه آلایندگی هوا خبر داد.

گشت‌های سطح شهر با وسایل نقلیه دودزا برخورد می‌کنند

مدیر محیط زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد هم با تاکید بر اهمیت معاینه فنی خودروها در کاهش آلودگی هوا گفت: در زمان اخذ معاینه فنی اصلاحاتی انجام می‌شود و ۲.۲ درصد کاهش مصرف سوخت اتفاق می‌افتد. 

محمد پذیرا تصریح کرد: گشت‌های سطح شهر با وسایل نقلیه دودزا برخورد می‌کنند؛ در سال گذشته ۴۶ هزار مورد برخورد به ثبت رسیده است که ۵۰ درصد خودروها در این نظارت‌ها فاقد معاینه فنی بوده‌اند.

وی افزود: آمارهای سه سال گذشته، نشان می‌دهد که اخذ معاینه‌فنی، ۱۵ درصد آلایندگی هوا را کاهش می‌دهد. 

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی هوا معاینه فنی خراسان رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا

ایسنا/گیلان شهردار اسالم با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

سیف الله صداقت دوست امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش بودجه شهرداری اسالم از ۲۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۴۸ میلیارد تومان در سال جاری، اظهار کرد: احداث بلوار ۶۰۰ متری و بهسازی خیابان کشاورز اسالم در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه احداث یادمان مزار شهدای اسالم با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومانی تا هفته دولت به اتمام می رسد، افزود: سال گذشته با ۱۸۴ تن آسفالت اقدام به آسفالت معابر و خیابان ها کردیم و تا پایان این دوره شورا و شهرداری اسالم، کوچه فاقد آسفالت نخواهیم داشت؛ البته برای زیرسازی نیازمند مصالح هستیم که با حمایت فرمانداری و دادستانی انجام خواهد شد.

شهردار اسالم در ادامه از اجرای طرح بازیافت زباله در این شهر از ۹ ماه گذشته خبر داد و عنوان کرد: نیازمند ۲۰۰۰ مترمربع عرصه جهت دفن و تفکیک زباله و بازیافت هستیم؛ البته اداره منابع طبیعی شهرستان تالش با واگذاری عرصه موافقت کرده و نیازمند تایید اداره حفاظت محیط زیست هستیم.

صداقت دوست با بیان اینکه روزانه ۱۰ تن زباله تولید می شود، تاکید کرد: برخی از روستاها نیز زباله های خودشان را به شهر اسالم می آورند و در ایام تعطیلات نیز شاهد تولید زباله هستیم که حجم زباله روزانه را تا ۲۵ تن افزایش می دهد.

وی با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت؛ البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

شهردار اسالم رودخانه ناورود اسالم را بزرگترین و وحشی ترین رودخانه گیلان دانست و متذکر شد: پل ناورود سال ۹۸ بر اثر سیلاب تخریب شد که تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین بالغ بر ۱۰۰ متر دیواره سازی شده است.

وی اسالم را دارای ۱۷.۵ هکتار اراضی ساحلی دانست و یادآور شد: در راستای دستورات دولت سیزدهم و تاکید استاندار، موفق به آزادسازی حریم ۶۰ متری اسالم به طول یک کیلومتر شدیم و طرح سالم سازی داریم.

صداقت دوست از کاشت ۱۵۶۰ اصله نهال در اراضی ساحلی اسالم خبر داد و بیان کرد: ۱۵ اتاقک گردشگری نیز احداث شده و در حال احداث سرویس های بهداشتی هستیم.

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته ۴۰ هزار نفر به ساحل اسالم آمدند، عنوان کرد: نیازمند اعتبار برای ساماندهی گردشگران هستیم؛ البته آماده سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان هستیم که لازمه آن افزایش قرارداد واگذاری عرصه توسط اداره منابع طبیعی از ۱۵ سال به ۴۵ سال است.

شهردار اسالم، با اشاره به زیبایی های منطقه و گردشگرپذیری آن، تاکید کرد: به زودی جشن های تابستانه بومی و محلی را در ساحل اسالم برگزار می کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک